Uqea6jerm2jncz5ecbgg

Väl fungerande vardag med barn med adhd!

Inspiration för föräldrar och pedagoger

   Kolla in gratis!

Du är inte ensam!

Hur är din vardag? Kastas du mellan hopp och förtvivlan, mellan konflikter och ändlös kärlek? Känner du att du ibland är den superförälder du vill vara för att sedan sjunka till samma nivå som barnet? Du är inte ensam. Vi är många som känner lika. Jag har de senaste tio åren gått igenom samma sak. Nu vill jag sprida mina och sonens erfarenheter vidare till dig! Så att du får höra och känna att du är inte ensam. Du är inte en dålig förälder eller har ett liv som inte liknar någon annans. Att det finns hopp och vägar framåt. Jag vill att du ska känna att du kan påverka situationen.


Jag heter Jill Nyqvist och jag har en son som är tio år och har adhd. Välkommen att ta del av min berättelse om en resa full av utmaningar men även framgångar. Jag har haft ett bra samarbete med förskola och skola under de här åren. Jag delar med mig mina erfarenheter om att skapa en väl fungerande vardag för min son och för vår familj.

Jag hoppas att du kan känna igen dig i vår berättelse och att du får inspiration till att göra några förändringar som kan göra din familjs vardag lite smidigare!


Din instruktör


Jill Nyqvist
Jill Nyqvist

Jag är förälder till en tioårig pojke med adhd. Att få barn med särskilda behov var att få särskilda behov själv. Det har varit en tuff resa och jag har lärt mig så mycket - inte minst om mig själv.

Jag kan ärligt säga att jag är en bättre människa nu än innan jag fick barn. Det kanske låter lite pretentiöst men det är faktiskt sant. För de insikter jag har fått om andra människors svårigheter har givit mig en ödmjukhet som jag inte tror hade varit möjlig annars.

Jag har fått jobba så mycket med mig själv. Jag har bestämt mig för att äga det här problemet för då äger jag också lösningen! Allt har jag inte kunnat påverka - och det har jag övat mig på att inte lägga energi på.

Men det jag faktiskt har full rådighet över, det är mig själv. Hur jag agerar, reagerar, bemöter. Jag har övat mig på att bli en så bra förälder som jag har förmåga till. Ibland går det bra. Ibland känns det hopplöst. Men jag tänker att jag får förlåta mig själv för mina misstag. Det kommer nya situationer hela tiden där jag kan göra bättre.

Och mitt barn förlåter mig alltid.

Och det gör ditt med.

Lycka till!
Vanliga frågor


När får jag tillgång till föredraget?
Så snart du anmält och betalat så får du tillgång till kursen. Den är uppdelad i flera avsnitt och du kan se dessa när du vill.
Hur långt är föredraget?
Föredraget är uppdelat på fyra avsnitt som tillsammans är strax över en timme. Du behöver inte se hela på en gång.

Börja nu!